خورشت فسنجان یکی از اصیل ترین خورشت های ایرانی بسیار خوشمزه است که بیشتر در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو می‌شود.

خورشت فسنجان

خورشت فسنجان یک خورشت شیک و مجلسی ایرانی است که در بیشتر مجالس و عروسی ها سرو می‌شود. این خورشت با رب انار و گردو طبخ شده و بسیار مفید و مغذی است. طبخ این خورشت در ظاهر ساده است، اما یک فسنجان عالی فوت و فن هایی دارد که به کار بردن آن ها در طعم و جا افتادن خورشت تأثیر گذار است.

برای آشنایی با راز و رمزهای یک فسنجان حرفه ای و جا افتاده، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم:

  • گردو: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • زعفران دم‌کرده: 2 قاشق چای‌خوری
  • رب انار به میزان لازم
  • مرغ یا گوشت چرخ کرده به میزان لازم
  • شکر، نمک و فلفل به میزان لازم

خورشت فسنجان

طرز تهیه:

مغز گردو را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.

پیاز را ریز رنده کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید. کمی نمک و فلفل به آن افزوده و گردو را اضافه کنید.

گردو و پیاز را خوب با هم تفت دهید. مراقب باشید گردو نسوزد. وقتی گردو تغییر رنگ داد. حدود 8 لیوان آب در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت کم ریز بجوشد و به روغن بیفتد.

هر ده دقیقه یک بار یک قاشق آب‌ سرد یا تکه کوچکی یخ به خورشت اضافه کنید تا بهتر به روغن بیفتد.

پس از حدود دو ساعت که گردو خوب پخته شد، رب انار را با مقداری شکر بیفزایید. سپس زعفران دم کرده را افزوده و چاشنی خورشت را بسنجید،  اگر خورشت ملس دوست دارید، مقدار کمی شکر و اگر شیرین دوست دارید، مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.

اگر می‌خواهید خورشت را با مرغ درست کنید، مرغ را با پیاز و نمک بپزید و پس از پختن و صاف کردن آب آن، نیم ساعت آخر پخت در خورشت بریزید.

اگر هم می‌خواهید خورشت را با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و کوفته ریزه درست کنید. سپس با روغن مایع در ‌تابه تفت دهید تا کوفته‌ ها آماده شوند. بعد در خورشت ریخته و نیم ساعت دیگر خورشت را با حرارت کم بگذارید تا مزه گوشت و خورشت مخلوط شود.

خورشت فسنجاننکات طلایی:

برای اینکه فسنجان خوش عطر شود، یک عدد سیب یا به یا گلابی را ریز رنده کرده و در خورشت بریزید.

خورشت آماده و جا افتاده را می‎توان بدون مرغ و گوشت در فریزر گذاشت و هنگام سرو با گوشت یا مرغ مصرف کرد.

خورشت باید ریز باید بجوشد و چند دقیقه یک ‌بار آن را هم زد تا ته نگیرد.

ریختن هر چند دقیقه یک ‌بار آب سرد یا یخ باعث روغن انداختن خورشت می‌شود.

برای کم کردن گرمی طبع گردو و لعاب انداختن فسنجان، می‌توانید کدوحلوایی را بپزید و در خورشت بریزید.

برای لعاب انداختن فسنجان، از هویج پخته و رنده شده هم می‌توان استفاده کرد.

همچنین بخوانید:

خورشت ؛ محبوب ترین غذای ایرانی

ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر

خورشت پاییزی به و آلو

تجربه ای جدید با خورشت زرشک

طرز تهیه خورشت قارچ ؛ سریع و آسان


آشپزی خورشت ,گردو ,یک ,گوشت ,کرده ,پیاز ,را با ,در خورشت ,اضافه کنید ,دقیقه یک ,خورشت بریزید ,لعاب انداختن فسنجان، ,دوست دارید، مقدارمنبع

کورن داگ ؛ میان وعده مدرن

تست تخم مرغ ؛ صبحانه پر انرژی

مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

سوپ جو قرمز ؛ طرز تهیه رستورانی

رازهای فسنجون حرفه ای

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

دانلود رمان سایت سرگرمی و تفریحی new فروشگاه اینترنتی یاسل همه چی برای تو گرافیک مجید خبرگزار اطلاعات تخصصی صنعت ساختمان پارتی اهواز درس